93 593 18 18 info@cercos.net

Assegurança de salut

Les assegurances de salut et permeten tenir al teu abast un ampli ventall de professionals de la medicina i gaudir de l’atenció i serveis mèdics personalizats, ràpids i d’alt nivell

Les modalitats existents són les d’un quadre mèdic tancat en el qual, obligatòriament, ens haurem de remetre per a obtenir els serveis, i les de reemborsament, en les quals existeix la lliure elecció de professionals i clíniques i amb la qual l’asseguradora ens pot arribar a reemborsar fins al 90% de la despesa realitzada.

La nostra col·laboració amb diferents asseguradores ens permet oferir solucions adequades a les teues necessitats; dones sols, xiquets, majors de 65 anys, etc

Si ets autònom i tributes per estimació directa tens, a més, la possibilitat de deducció de fins 500€ anuals per persona.

Cal comentar que si ja tens alguna preexistència, és a dir, alguna lesió o malaltia important que hages patit, és possible que la nova asseguradora ho excloga. Cal tenir en compte aquest aspecte abans de realitzar qualsevol canvi de mútua.