93 593 18 18 info@cercos.net

Qui som

Som una empresa jove i dinàmica orientada al servei al client. La nostra estructura permet un tractament personalitzat en funció de les teves necessitats. A banda de les modalitats destacades que podràs veure a la part inferior d’aquesta web i de les que trobaràs a cada apartat corresponent, et podem oferir solucions i orientar-te segons les teves necessitats.

T’informem també que els Corredors d’Assegurances actuem amb total independència davant les companyies aseguradores i no hi tenim cap vincle, a partir d’aquesta premissa, la nostra tasca no és tan sols aconsellar en la contractació sinó també fer el seguiment del sinistre i administrar-ne el contracte al llarg de la seva vigència.

Posem a la teva disposició el telèfon 93 593 18 18, hi rebràs un tracte personalitzat en relació a contractació, consultes i recepció de sinistres.

El nostre horari és de 9:30 a 14 i de 15:00 a 18:30, excepte el divendres que es fins les 14 h.

En cas d’urgència, i en el cas que no puguis contactar amb nosaltres, l’apartat de telèfons 24h trobaràs com contactar amb les asseguradores que col·laboren amb nosaltres.

N

Experts en assegurances particulars i empreses

N

Tracte personalitzat

N

Equip professional

N

Treball eficient i ràpid